Crveno-beli remontuju ekipu: Komandant veznog reda potpisao za Vojvodinu!

13.06.2024

08:29

1

Na "Karađorđu" rade punom parom

Crveno-beli remontuju ekipu: Komandant veznog reda potpisao za Vojvodinu!
Kanga i Poletanović - Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine dobili su treće pojačanje za narednu sezonu - vezistu Marka Poletanovića (30). Ugovor je na dve godine.

MN Press
 

Posle Mihaila Buteana i Marka Veličkovića, u redove novosadskih crveno-belih je stiglo dete Vojvodine i igrač koji je ostavio veliki trag u ovom klubu. Poletanović je iz Vojvodine otišao 2015. godine, posle osvajanja Kupa sa timom iz Novog Sada, kada je pojačao Gent u transferu vrednom milion evra. 

U poslednjoj sezoni Poletanović je nastupao za ekipu Zaglebja u Poljskoj, gde je upisao 27 mečeva u ligi i Kupu i postigao jedan pogodak.

- Veoma sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu gde sam napravio svoje prve korake, osvojio prvi trofej i gde sam upoznao prijatelje sa kojima sam i danas u kontaktu. Vojvodina je veliki klub, u poslednje dve godine imaju odlično rukovdostvo na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem.

Samim tim što dolaze igrači iz Francuske i Španije dovoljno govori o tome i to je veliki klub za Vojvodinu. Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da se pridružim ekipi - rekao je Poletanović za sajt Vojvodine.

Pored Voše, Genta i Zagelbja, vezista je nastupao i za Zulte Varegem, Crvenu zvezdu, Jageloniju, Tosno, Rakov i Vislu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike