Važno saopštenje FSS-a pred meč Srbije i Engleske: Ovo nikako ne smete!

15.06.2024

14:37

0

Autor: A. S.

Polako se sve sprema za prvi meč

Važno saopštenje FSS-a pred meč Srbije i Engleske: Ovo nikako ne smete!
Fudbaleri Srbije na treningu - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije u nedelju od 21 sat igraju utakmicu sa Engleskom, na otvaranju grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a euforija pred taj meč, polako raste.

A pret taj susret, iz Fudbalskog saveza Srbije su se oglasili na zvaničnom sajtu i preneli važne informacije organizatora za sve navijače koji će se u nedelju uputiti na stadion u Gelzenkirhenu. 

- Donošenje alkohola na Vaše mesto, uključujući ono pivo od 0,00% alkohola, nije dozvoljeno. Alkohol se može kupiti na štandovima, ali se ne sme piti na tribinama. Važi ograničenje kupovine od 2 piva.

• Pripreme za ulazak na stadion:

- Dođite ranije – Kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere. - Nosite malo stvari– Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

- Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača!

Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača – Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice!

- Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00

- Atmosfera pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

- Uputstva za prevoz

Do mesta okupljanja navijača...

- Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)

Do stadiona...

- Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Ostale informacije i vesti uživo, molimo vas da potražite na zvaničnoj aplikaciji Event Companion on the UEFA EURO 2024 - navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike