Englezi su favoriti na papiru, ali videćemo na terenu! Živković se ne boji prvog rivala, Srbija ide na pobedu u svakom meču!

15.06.2024

15:21

0

Autor: A. S.

Orlovima neće biti lako, ali su belu zastavu ostavili kod kuće

Englezi su favoriti na papiru, ali videćemo na terenu! Živković se ne boji prvog rivala, Srbija ide na pobedu u svakom meču!
Gudelj, Živković i Lukić - Copyright MN Press

Čekala je Srbija 24 godine na plasman na Evropsko prvenstvo i konačno dočekala. Neki novi orlovi će predvođenji Draganom Stojkovićem Piksijem igrati u Nemačkoj, a prvi rival u grupi C biće favorizovana ekipa Engleske.

Jasno je da orlovi ne mogu da prete, ali se ni ne plaše rivala, što potvrđuje i izjava Andrije Živkovića, pred duel koji je na programu u nedelju od 21 sat.

Srpski reprezentativac smatra da Srbija ima svoju šansu, a dobar primer kako ugroziti Engleze, vidili su u duelu Engleske i Islanda.

- Favoriti su na papiru, videćemo kako će biti na terenu. Izaći ćemo da igramo našu igru, profesionalci smo. Daćemo maksimum protiv koga god da igramo, nebitno da li je Engleska ili neka druga reprezentacija. Idemo na pobedu svaku utakmicu - rekao je Živković i dotakao se ostalih rivala iz grupe, Slovenije i Danske:

 

 

- Danas svi igraju fudbal. Moraš da budeš oprezan u svakom momentu. Pristup je isti, 100 odsto agresivno svi zajedno kao tim i mislim da neće biti problema.

Rođeni Nišlija je za nacionalni tim debitovao pre 11 godina i dobro pamti taj duel sa Japanom.

- Neverovatan osećaj, to se nikad ne zaboravlja. Bilo je velikih imena, Dejan Stanković se oprostio - istakao je Andrija i priznao da kod selektora Stojkovića nema poseban status iako su iz istog grada:

- Naravno, jedno veliko ime u svetu fudbala. Drago mi je da dolazimo iz istog grada, istog naselja. Izuzetan čovek, izuzetan trener.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike