Zasijala Kula Beograd - "Srećno, Orlovi"! Fudbalerima Srbije u Nemačkoj upućena snažna poruka podrške (VIDEO)

14.06.2024

22:43

0

Autor: 24sedam

Počeo je EURO, a sa najviše zgrade u regionu stigla je snažna poruka reprezentaciji Srbije

Zasijala Kula Beograd - "Srećno, Orlovi"! Fudbalerima Srbije u Nemačkoj upućena snažna poruka podrške (VIDEO)
Podrška "orlovima" sa Kule Beograd - Copyright Privatna arhiva

Konačno je počelo Evropsko prvenstvo 2024, utakmicom Nemačka-Škotska, a tim povodom večeras je zasijala i Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, sa koje je našim "orlovima" u Gelzenkirhenu poslata snažna poruka podrške.

Animacije srpske trobojke, grba reprezentacije i fudbalera sa loptom večeras su se smenjivale na nebu iznad Save, a porukom "Srećno, orlovi" sa Kule Beograd upućena je zdušna podrška čitave nacije fudbalerima Srbije, koji su se nakon 24 godine vratili na najveću evropsku smotru fudbala.

Pogledajte i uživajte:

Naša reprezentacija takmičenje na EURO 2024. u Nemačkoj započinje utakmicom protiv Engleske 16. juna, da bi četiri dana kasnije, 20. juna, odmerila snage sa Slovenijom. Treća utakmica grupne faze takmičenja zakazana je za 25. jun, kada će Orlovi igrati protiv Danske.

Uoči svake utakmice, Kula Beograd, novi simbol srpske prestonice, odašiljaće pozitivnu energiju ka našim momcima i ponosno će zasijati svaki put kada postignemo gol.

- Orlovi, raširite krila, poletite visoko i borite se hrabro za Srbiju! Svi smo uz vas! - poruka je sa najviše zgrade u Srbiji.

Sve utakmice prenosi TV Arena sport.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike