Konačno! Srpski ljubitelji sporta sad imaju sve na jednom mestu!

20.07.2021

10:50 >> 13:30

0

Nema više polovičnog gledanja sporta

Konačno! Srpski ljubitelji sporta sad imaju sve na jednom mestu!
Copyright Pexels/Karolina Grabowska

Arena sport je dovela najvredniju i najpopularniju ligu na svetu – Premijer ligu. Od sledeće sezone, pa u narednih šest godina, ljubitelji fudbala će moći da gledaju baš sve utakmice premijeršipa.

Ali, ovaj “transfer” je mnogo više od dolaska “samo” Premijer lige (kao da to nije dovoljno). To znači da srpski ljubitelji sporta posle mnogo godina dovijanja mogu konačno da gledaju sav sport na jednom kanalu.

Premijer liga tako dolazi u društvo španske Primere, italijanske Serije A i francuske Lige 1. Naravno, tu je srpska Superliga, kao i ostale regionalne lige. Pored njih tu su i lige Belgije, Škotske, Češke, Rumunije, Portugala, Norveške, ali i Brazila, Argentine, Meksika.

Od međunarodnih takmičenja, tu su sva glavna evropska – Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija i UEFA Superkup – ali i južnoamerička: Kopa libertadores, Kopa Sudamerikana, Kopa Amerika, Rekopa Sudamerikana.

Tu nije kraj fudbala, ali na Areni su i te kako zastupljeni drugi sportovi.

Tu je regionalno takmičenje ABA, možda i najpopularnije u Srbiji, ali i NBA, španska Endesa, VTB liga, KLS, HNL, francuska NLB, prvenstvo grčke, NCAA i kompletno “Martovsko ludilo”, FIBA Liga šampiona…

Arena je glavna i što se tiče rukometa, tu su baš sva takmičenja vezana za EHF, svetska i evropska prvenstva, regionalna SEHA liga, Bundesliga, francuska LNH.

Naravno, Arena će prenositi Svetsko prvenstvo u boksu, a ima i svoj Fight kanal za ljubitelje borilačkih sportova, kao i Esports kanal. Tu su i hokej na ledu, ragbi, reli i drugi sportovi…

S obzirom na dosadašnje “transfere”, najave i ambicije, sigurno će biti toga još na Areni, a možda ćemo dobiti i nove kanale…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike