Transfer leta: Engleska Premijer liga prelazi na Arena sport!

20.07.2021

10:00 >> 12:54

0

Biće prenošeno svih 380 utakmica

Transfer leta: Engleska Premijer liga prelazi na Arena sport!
Copyright Profimedia

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa Premijer ligom, čime su ova srpska kompanija i njena medijska kuća, postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23, na teritoriji bivše države.

– Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu – rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, a zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora nije krio ni Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer lige.

Pročitajte još:

– Premijer Liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije – kazao je Molnar.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike