Bruka i sramota na hrvatskoj televiziji: Brutalno vređani fudbaleri Srbije i selektor Dragan Stojković!

14.06.2024

10:38

0

Neverovatna izjava

Bruka i sramota na hrvatskoj televiziji: Brutalno vređani fudbaleri Srbije i selektor Dragan Stojković!
Copyright MN Press

Utakmicom Nemačka - Škotska počinje Evropsko prvenstvo, a samo dan ranije hrvatski stručni konsultant Joško Jeličić sramno je govorio o reprezentaciji Srbije, i to na javnom servisu - HRT-u. Nekadašnji fudbaler Dinama i Hajduka analizirao je predstojeći EURO, a kada je stigao do grupe C u kojoj igra naš nacionalni tim, govorio je prilično uvredljivo.

Youtube printscreen/n0_rest
 

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - sramno je komentarisao Jeličić.

Udario je i na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - poručio je Joško Jeličić.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike