Fiorentina, Đenova, a sada i Komo: Italijani poludeli za nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde!

14.06.2024

09:55

0

Može da bira gde će nastaviti karijeru

Fiorentina, Đenova, a sada i Komo: Italijani poludeli za nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde!
Copyright MN Press

Napadača Lećea, Nikolu Krstovića (24), mnogi timovi su skautirali tokom nedavno završene sezone. U Seriji A poslednjih desetak dana vlada opšta pomama za nekadašnjim članom Crvene zvezde. Crnogorski reprezentativac je na radaru Fiorentine i Đenove, oni još od ranije stoje u redu, a u trku za potpis se uključio i novi član elitnog društva Komo.

MN Press
Nikola Krstović

Mnogo je imena u opticaju, samo prethodnih sedmica sa Komom su u vezu dovođeni Aleksis Sančez, Saša Lukić, Mauro Ikardi, Pedro Gonsales, Loris Karijus… I biće ih još. No, za sada jedini igrač za koga je plaćeno obeštećenje je Gabrijel Strefeca. Prethodne sezone je bio na pozajmici iz Lećea, brazilski krilo je dalo pet i namestilo dva gola, te ga je tim koji predvodi Sesk Fabregas otkupio za 5.000.000 evra.

Komo se pored Krstovića interesuje i za golgetera Hetafea Borhu Majorala. Ipak, Španac je daleko skuplja investicija i tri godine starija.

Nikola Krstović je u Leće stigao iz Dunajske Strede. Obeštećenje je iznosilo skoro 4 miliona evra, a uloženi novac vratio je sa 7 golova na 35 mečeva u Seriji A.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike