Mesi najavio kraj i otkrio ime poslednjeg kluba u karijeri!

13.06.2024

06:44

0

Autor: A. Š.

Argentinski superstar otkrio da još nije spreman na povlačenje. Liga se pohvalila: Leo kod nas završava karijeru

Mesi najavio kraj i otkrio ime poslednjeg kluba u karijeri!
Lionel Mesi - Copyright Profimedia/Pedro Paulo Diaz

Jedna velika fudbalska era bliži se svom kraju. Najbolji fudbaleri sveta današnjice Leo Mesi i Kristijano Ronaldo počeli su odbrojavanje do odlaska u potpuno zasluženu penziju, ali argentinski superstar priznao je da još nije spreman na to.

Odgovorio je tako na konstataciju novinara „ESPN-a“ da fudbalski svet nije pripremljen za njegov silazak sa profesionalne igračke scene.

- Volim fudbal. To sam radio ceo život, uživam u treninzima, svakodnevnim utakmicama… Da, uvek postoji malo straha da će se sve završiti – rekao je Mesi, priznavši da je bio težak korak odlučiti se za odlazak iz Evrope u SAD.

- Osvajanje Mundijala je mnogo pomoglo da se stvari sagledaju drugačije. Ali, ne razmišljam o tome. Trudim se da uživam u svemu mnogo više, da se dobro zabavljam, jer sam svestan da je sve manje vremena. Uživam u malim detaljima za koje znam da će mi nedostajati kada više ne budem igrao.

Otkrio je Mesi i ime poslednjeg kluba u karijeri.

- Da, mislim da će Inter Majami biti moj poslednji klub – rekao je Mesi, što je marketing tim MLS lige ekspresno iskoristio da se na društvenim mrežama pohvali kako će Leo završiti karijeru u njihovom takmičenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike