Kada je čuo za Jokića zastao je u momentu: O'Nila pitali ko pobeđuje na Olimpijskim igrama - odgovor će oduševiti celu Srbiju (VIDEO)

11.06.2024

11:36

0

Odavno se zna da je Amerikanac veliki fan centra Denvera

Kada je čuo za Jokića zastao je u momentu: O'Nila pitali ko pobeđuje na Olimpijskim igrama - odgovor će oduševiti celu Srbiju (VIDEO)
Copyright Twitter printscreen/@FantomBeograda

Dušan Borković sastao se nedavno u SAD sa nekadašnjim NBA košarkašem Šekilom O'Nilom, saopšteno je iz tima najboljeg srpskog automobiliste.

Selektor Svetislav Pešić je saopštio spisak od 16 igrača na koje računa Olimpijske igre, među kojima je najbolji igrač planete Nikola Jokić. Ta informacija je stigla i do Šekila O'Nila prilikom susreta sa najboljim srpskim automobilistom Dušanom Borkovićem.

- Tokom razgovora, Borković je obavestio O'Nila da Nikola Jokić igra za reprezentaciju Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. O'Nil je na to uz osmeh odgovorio da Srbija, uz Jokića, sigurno pobeđuje - navodi se u saopštenju i dodaje da je ovaj susret privukao veliku pažnju medija i ljubitelja sporta sa obe strane Atlantika.

 

Borković je tokom prošlog vikenda nastupio u SAD u okviru FIA TCR Svetskg prvenstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike