Čelsi ima prvo pojačanje, ugovor potpisan na četiri godine! Prvo sam zvao Sterlinga i Palmera, pa tek onda odlučio da dođem!

07.06.2024

15:51

0

Autor: G. F.

Tosin Adorabiojo dolazi iz Fulama kao slobodan igrač

Čelsi ima prvo pojačanje, ugovor potpisan na četiri godine! Prvo sam zvao Sterlinga i Palmera, pa tek onda odlučio da dođem!
Copyright Profimedia

Rekontrukcija u Čelsiju počela je imenovanjem Enca Mareske na mesto trenera, a sitglo je i prvo pojačanje.

Dosadašnji defanzivac Fulama Tosin Adarabiojo novi je član "plave" porodice, a dogovorena je saradnja u trajanju od četiri godine. Ekipi će se priključiti krajem meseca kada mu istekne ugovor sa Fulamom, pa samim tim dolazi bez obeštećenja.

- Čelsi je ogroman klub. Rođen sam tri milje od Stamford Bridža i tamo sam debitovao kao profesionalac. Veoma sam uzbuđen i radujem se što ću pomoći da poguramo klub u pravcu u kojem želimo da idemo - izjavio je Adarabiojo i otkrio:

- Pre nego što sam se odlučio na ovaj korak zvao sam Sterlinga i Kola Palmera i nisu mogli ništa osim lepog da mi kažu o klubu i projektu.

 

 

Adarabiojo je karijeru počeo u mlađim kategorijama Mančester sitija, a kako tamo nije dobio šansu kao senior, do 2020. i dolaska u Fulam je bio na pozajmicama u VBA i Bleburnu,

U seniorskoj konkurenciji nije dobio pravu priliku, već je veći deo vremena proveo na posudbama u Vest Bromviču i Blekburnu, da bi 2020 godine. prešao u Fulham

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike