Grobari se udružili za spas Partizana: Možda smo predugo čekali, ali ima nas!

07.06.2024

12:07

0

Autor: A. S.

Navijači crno-belih ne odustaju

Grobari se udružili za spas Partizana: Možda smo predugo čekali, ali ima nas!
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

Udruženje bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika Partizana nedavno je pokrenulo Apel za spas kluba, koji je do danas potpisalo čak 25.000 navijača.

To su u saopštenju obelodanili iz Udruženja, a jedan od  potpisnika, nekadašnji fudbaler Partizana Goran Bogdanović, zahvalio se navijačima na podršci.

- Nismo mogli ni da pretpostavimo da će podrška biti ovako velika i da će imati ovakav odjek. Zaista je fantastično osetiti tu energiju i zajedništvo, jer je to ono što je oduvek krasilo Partizan. Možda smo predugo čekali sa ovakvom akcijom, ali se pokazalo da i fudbalski klub ima navijače, uprkos tome što se u klubu ponašaju kao da nas nema - rekao je Bogdanović i dodao:

 

 

- Vidim da i oni koji vode Partizan ne sede skrštenih ruku, iako je i njima jasno da su im dani odbrojani i da su dosadili i Bogu i ljudima.

U međuvremenu su crno-beli povukli nekoliko poteza, pa je došlo i do smene trenera Alberta Nađa, pa je svoj treći mandat dobio Aleksandar Stanojević.

-  Te kozmetičke promene koje trenutno sprovode su potez očajnika i ne predstavljaju ništa više do puke farse i ponovno mazanje očiju navijačima, samo da bi isti ljudi nastavili i dalje da gospodare klubom. Naš Apel je zahtev za suštinskim promenama i od tih zahteva nećemo odustati - poručio je Bogdanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike