Ekskluzivno! Otkrivamo "ružnu prošlost" nekadašnjeg prvotimca Partizana: Vladimir Volkov od glave do pete... (FOTO)

07.06.2024

11:35

0

Portal 24sedam je došao do fotografije koja otkriva prvobitno navijačko opredeljenje nekadašnjeg ljubimca Grobara!

Ekskluzivno! Otkrivamo "ružnu prošlost" nekadašnjeg prvotimca Partizana:  Vladimir Volkov od glave do pete... (FOTO)
Copyright MN Press/Instagram

Nekadašnji prvotimac Partizana Vladimir Volkov ovih dana se  ponovo našao u žiži javnosti, nakon što je pevačica Sandra Afrika priznala da je bila trudna sa njim.

Defanzivac crno - belih je dres kluba iz Humske nosio od 2011. do 2015. godine, a u to vreme se špekulisalo da je Volkov veliki navijač ljutog rivala Crvene zvezde, ali je popularni "Vova" to demantovao sledećim rečima:

- Mene takve stvari ne dotiču, nisu me nikada ni doticale. Sve te koji su u prvi plan gurali neke gluposti sam jako brzo utišao odnosom prema igri i dresu Partizana, istakao je jednom prilikom bivši reprezentativac Crne Gore.

Ipak, vesti koje su tada dolazile iz "navijačkog" sveta potvrđivale su tezu da je Volkov bio pripadnik najvatrenijih pristalica Zvezde! 

Portal 24sedam je došao do ekskluzivne fotografije koja otkriva "ružnu prošlost" nekadašnjeg ljubimca Grobara! 

Na fotografiji koju ekskluzivno objavljujemo vidimo nekadašnjeg prvotimaca Partizana u bojama večitog rivala u društvu momaka iz jednog novobeogradskog bloka -koji oduvek slovi da je "zvezdaški kraj"!

MN Press/Instagram
Vladimir Volkov sa Delijama

Jeste, tačno je da je išao na Zvezdu, i bio deo navijačkog sveta, u periodu kada smo iši u srednje škole. Sa njim je išao i njegov brat, ne sećam se da li od tetke ili rođeni, otkiro nam je jedan mladića sa kojima je popularni "Vova" išao na sever.

- Sećam se i te godine kada je potpisao za "komšije".  Indijanac! Bili smo u čudu, iako već dugo nije bio deo ekipe. Prosto, to se ne radi.  Pljunuo je na prvom mestu na sebe i svoje opredeljenje. I vidimo da je na kraju bukvalno postao "fudbaler - starleta".  Sećam se i da je trčao na Jug među Grobare - klasičan poturica, oštro o Volkovu govori nekadašnji kolega sa severne tribine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike