Pavlović debitovao za Nemačku, pa progovorio o teškoj odluci: Porodica će me mrzeti zbog toga!

05.06.2024

12:54

0

Autor: A. S.

Nije mu bilo lako, ali je presekao

Pavlović debitovao za Nemačku, pa progovorio o teškoj odluci: Porodica će me mrzeti zbog toga!
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Borio se Fudbalski savez Srbije za Aleksandra Pavlovića, ali je mladi fudbaler Bajerna na kraju rešio da igra za Nemačku. Julijan Nagelsman ga je tako ubrstio na širi spisak za Evropsko prvenstvo, pa je tako u prijateljskom meču sa Ukrajinom imao priliku i da debituje.

Nakon meča, Pavlović nije mogao da sakrije koliko je srećan što je nakon Bajerna, debitovao i za Nemačku, ali se dotakao i Srbije.

- Ostao sam bez daha, osećaj je nevarovatan. Bilo je neverovatno zabavno - rekao je u intervju za Spoks, pa još jednom progovorio o teškoj odluci koju je nedavno morao da donese:

 

 

- Lep je osećaj zbog toga što se Fudbalski savez Srbije baš potrudio oko mene. Odluka nije bila laka, jer imam osećanja i prema drugoj zemlji. Naravno, normalno je, potičem iz Srbije.

A kad se već dotakao Srbije, priča o večitima nije mogla da se zaobiđe.

Uzori Toni Kros i Bastijan Švajnštajger

- Švajnštajger me dobro poznaje. Video sam ga na meču sa Ukrajinom. Uvek je zabavno sa njim. Kad sam bio mali, gledao sam treninge Bajerna i dobio autogram od njega. Što se tiče Krosa, on je vanserijski igrač. Tako je smiren sa loptom. Igram fudbal na sličan način, mogu mnogo da naučim od njega.

- Svi moji u Srbiji navijaju za Partizan, ja sam mešavina. Volim Crvenu zvezdu zbog stadiona. Kada sam u Srbiji, ponekad dođem na stadion. Veoma je lep. Ne znam, teška je odluka. Pa reći ću, neka bude Crvena zvezda. Porodica će me mrzeti zbog toga, ali nema veze - rekao je Aleksandar i otrkio da u Srbiji dolazi bar jednom godišnje:

- Baka i deka žive na farmi blizu Beograda. Trudim se da dođem makar jednom godišnje. Uvek se odmaram tamo, igram sa psima i mačkama. Lepo je, a hrana je najbolja. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike