Pavlović je zatvorena priča za Srbiju! Poziv Nagelsmana za EURO dočekao u džakuziju, priželjkuje minute pred svojim navijačima!

22.05.2024

09:27

0

Autor: A. S.

Vezista Bajerna može biti pravo osveženje pancera

Pavlović je zatvorena priča za Srbiju! Poziv Nagelsmana za EURO dočekao u džakuziju, priželjkuje minute pred svojim navijačima!
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Više nema dileme, Aleksandar Pavlović je reprezentativac Nemačke i Srbija nema prava ni da se nada da će se to u nekoj budućnosti promeniti.

Mladi Srbin rođen u Nemačkoj našao se na spisku Juliajna Nagelsmana za predstojeće Evropsko prvenstvo i time je svaka dilema otklonjena.

Vezista Bajerna je izabrao da nastupa za Nemačku, a poziv za EURO ga je potpuno zatekao.

- Saznao sam to jutro preko vatsap poruke od Julijana Nagelsmana. Bio sam u tom trenutku u džakuziju. Puls mi je momentalno skočio, bio sam jako srećan, odmah sam pozvao porodicu i menadžere. Bila je to jedna od najlepših poruka koju sam dobio u životu - rekao je Pavlović za Bild.

Najveća utakmica u karijeri - startna postava protiv Reala

- Oduvek sam sanjao, još kada sam bio dečak, da igram u Bajernovom dresu na stadionu Bernabeu. To je ludo. Ali, bio sam potpuno miran pre utakmice. Želeo sam da budem hrabar i da igram svoju igru. Bez obzira na protivnika, samo da ostanem veran sebi.

Pavlović ne krije da priželjkuje da zaigra na šampionatu koji se održava u njegovoj domovini.

- Ja sam pravi timski igrač. Daću sve od sebe na svakom treningu, a naravno da se nadam da ću dobiti i priliku da odigram koji minut.

Ipak, do početka šampionata je ostalo manje od mesec dana, a selektori će morati da krate spiskove. Mladi vezista se nada da će biti na krajnjem.

- Nadam se i pretpostavljam da ću ipak biti na prvenstvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike