Pavlović namiguje Srbiji! Da li ovaj potez pokazuje novi crv sumnje u njegovoj odluci? (FOTO)

21.03.2024

13:19

0

Autor: A. S.

Kako vi tumačite novonastalu situaciju?

Pavlović namiguje Srbiji! Da li ovaj potez pokazuje novi crv sumnje u njegovoj odluci? (FOTO)
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Aleksandar Pavlović je svojom odlukom napravio veliki potres u fudbalskoj Evropi. Iako rođeni Srbin, odlučio se da igra za Nemačku, pa se uprkos velikim naporima fudbalskog saveza Srbije, prislonio nacionalnom timu zemlje u kojoj je rođen.

Osvojio je mladi Pavlović najpre Tomasa Tuhela, koji mu je ukazao poverenje u Bajernu, a Dragan Stojković Piksi i Julijan Nagelsman su pokušavali, svako svojim "oružjem" da ga privole. Međutim, i ta saga je rešena, ali izgleda da nije kraj.

Naime, Srbija danas igra prijateljsku utakmicu sa Rusijom u Moskvi, duel dve prijateljske nacije, na društvenim mrežama je danima najavljivan, a jedan potez stvorio je crv sumnje.

Pavlović je, iako je izabrao Nemačku, nastavio da prati šta Srbija čini, pa je tako na društvenim mrežama lajkovao post orlova.

 

 

Da li je u pitanju greška, mahinalan potez ili neki "namig" da posao nije gotov, pitanje je da predstojeće dane, a ne treba zaboraviti da je iznenada i u poslednjem trenutku dobio virus, zbog koga je otkazao Nagelsmanu okupljanje u prijateljskim mečevoma.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike