Frka u svlačionici Mitra i SMS-a? Nejmar iz osvete isekao gume saigraču! (FOTO/VIDEO)

31.05.2024

19:57

0

Autor: A. Š.

Da li su fudbaleri Al Hilala prešli granicu ili se samo dobro zezaju za pratioce na društvenim mrežama?

Frka u svlačionici Mitra i SMS-a? Nejmar iz osvete isekao gume saigraču! (FOTO/VIDEO)
Nejmar seče gume na Lodijevom automobilu - Copyright Printscreen/Instagram/renan_lodi

Došao je prošlog leta Nejmar kao najzvučnije pojačanje Al Hilala, ali je gotovo celu sezonu proveo u civilu zbog povrede kolena zadobijene na meču Brazila i Urugvaja sredinom oktobra prošle godine.

Uspeo je, ipak, saudijski klub i bez prve zvezde tima da osvoji nacionalni šampionat. Predvođen srpskim reprezentativcima Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem-Savićem, Al Hilal je do šampionskog pehara stigao bez izgubljene utakmice.

Sada je došlo vreme za zasluženi odmor, a deluje da je atmosfera unutar svlačionice kluba iz Džede na sjajnom nivou, što potvrđuju i slike na društvenim mrežama Renana Lodija i Nejmara. 

Naime, dvojica fudbalera su jedan drugome napravili smicalice, koje će nešto skuplje da koštaju Brazilca pristiglog u Al Hilal prošle zime iz Marselja. Ali, on je sve i započeo…

Naime, Lodi se na Instagramu pohvalio vezivanjem pretli u čvor na Nejmarovim patikama, međutim ta šala se očigledno nije dopala njegovom slavnijem zemljaku koji je odlučio da nekadašnjem fudbaleru madridskog Atletika iseče gume na automobilu kao čin „osvete“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike