Nejmarov svet se ruši kao kula od karata! Povreda, pokušaj otmice tek rođene bebe, pa krah ljubavi zbog poruka zvezdi Onli fensa! (FOTO)

30.11.2023

06:57

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera sveta današnjice prolazi, verovatno, kroz najteže momente u sjajnoj karijeri i životu

Nejmarov svet se ruši kao kula od karata! Povreda, pokušaj otmice tek rođene bebe, pa krah ljubavi zbog poruka zvezdi Onli fensa! (FOTO)
Nejmar - Copyright Profimedia

Nema mira za Brazilca Nejmara. Jedan od najboljih fudbalera sveta današnjice prolazi, verovatno, kroz najteže momente u sjajnoj karijeri. Na profesionalnom planu „isekla“ ga je teška povreda kolena, a tek na privatnom se nižu udarci, i to samo mesec dana pošto je dobio ćerku.

Podsetimo, Nejmar je nedavno šokirao javnost kada je objavio saznanja o pokušaju otmice njegove partnerke Brune Bjankardi i tek rođene devojčice, a dvadesetak dana kasnije Bruna je objavila kraj njihove ljubavi.

 

 

- Ovo je privatna stvar, ali svakodnevno sam izložena vestima, pretpostavkama i šalama. Obaveštavam vas da nisam u vezi. Mi smo Mejvini roditelji i to je razlog naše veze. Nadam se da je ovo način kojim će prestati da me vezuju za česte vesti. Hvala vam – napisala je Bruna.

Nejmar i prelepa Brazilka, pretpostavlja se, u vezi su bili od 2021. godine, ali je ona i ranije prolazila kroz veoma turbulentne periode, s obzirom na česte napise o burnom ljubavnom životu reprezentativca „karioka“. A upravo je to i bio okidač da Bruna u javnost izađe sa informacijama o kraju njihove ljubavi.

Naime, samo nekoliko nedelja pošto se Nejmar pohvalio da će postati otac, Onli fens zvezda Aline Farias objavila je poruke koje je dobijala od fudbalera, koji je od nje tražio golišave fotografije.

Branio se napadač Al Hilala da su te poruke „bajate“, da su poslate pre mnogo godina, a čak ni famozna lista uslova (upotreba prezervativa i bez ljubljenja u usta) po kojima Nejmar može da bude neveran Bruni, ovoga puta mu nisu pomogli da sačuva vezu.

 

 

Brazilski model očigledno nije mogla više da podnosi učestale medijske natpise o neveri nekadašnjeg napdača Barselone i PSŽ-a, s obzirom da se i minulog leta pojavili kompromitujući snimci na kojima se vidi Nejmar u provodu sa dve žene u jednom od španskih noćnih klubova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike