Nejmar beži iz Al Hilala: Brazilac se vraća tamo gde je sve počelo!

01.04.2024

10:06

0

Odiseja na Bliskom istoku nije ispunila očekivanja

Nejmar beži iz Al Hilala: Brazilac se vraća tamo gde je sve počelo!
Nejmar - Copyright Profimedia

Stigao je Nejmar u Saudijsku Arabiju i Al Hilal kao neko će podići popularnost tamošnje Pro lige na globalni nivo, ali Brazilac se ubrzo povredio. Stradalo je koleno, u međuvremenu je operisan, a pauzu tokom oporavka koristi za putovanja po svetu i obilaske raznih sportskih događaja.

Trenutno je slavni ofanzivac u domovini gde je bodrio svoj Santos u prvoj utakmici finala šampionata Paulista protiv moćnog Palmeirasa (1:0). Crno-beli su napravili veliki korak ka titulu, Nejmar je navodno nakon utakmice ušao u svlačionicu, čestitao igračima i saopštio da se uskoro vraća u klub gde je sve počelo.

 

 

Brazilski "UOL" tvrdi da je nekadašnji as Barselone i Pari Sen Žermena tokom posete svlačionici Santosa otkrio da planira povratak u klubu 2025. godine. Tome u prilog ide podatak da je reprezentativac Brazila već dvaput dolazio na mečeve Santosa od januarskog povratka Marsela Teišeire u predsedničku fotelju.

Ugovor sa Al Hilalom mu ističe na leto 2025., brazilska Serija A počinja u aprilu, te nema sumnje da bi Nejmar stigao u pravi čas na stadion Vila Belmiro.

Povratak u Brazil za i dalje najskupljeg fudbalera svih vremena (222.000.000 evra kada je prešao iz Barselone u PSŽ) imao bi dodatan značaj na njegovu motivaciju pred Svetsko prvenstvo 2028. godine.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike