Milojević pokorio Emirate: Srpski trener stigao do duple krune - ponovo je bio ubedljiv protiv ljubimca Grobara!

27.05.2024

10:58

0

Srbin dominira na Bliskom istoku

Milojević pokorio Emirate: Srpski trener stigao do duple krune - ponovo je bio ubedljiv protiv ljubimca Grobara!
Copyright MN Press

Prošle sezone Miloš Milojević je napustio Crvenu zvezdu nakon osvojene duple krune, jer je uprava crveno-belih verovala da je Barak Bahar boji izbor od njega. Brzo se snašao mladi stručnjak, pronašao je angažman u Al Vaslu iz Ujedinjenh Arapskih Emiratia, a i sa ovim klubom je takođe stigao do duple krune.

Nedavno je osvojio trofej u Kupu, dok je sinoć osigurao i osvajanje titule, i to u direktnom duelu sa jedinim konkurentom, Šabab Al Ahlijem iz Dubaija koji sa klupe vodi još jedan srpski stručnjak - nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić.

MN Press
Marko Nikolić

Milojevićev Al Vasl je na svom terenu slavio sa 3:0 i tako na dva kola pre kraja sezone uvećao prednost na nedostižnih devet bodova razlike u odnosu na Nikolićev tim.

Mreže su mirovale do 49. minuta kada je Haris Seferović doveo domaće u vođstvo, na 2:0 povisio je Fabio Lima devet minuta kasnije. Konačan rezultat postavio je Dijalo u sedmom minutu nadoknade.

U ekipi Al Ahlija i ovoga puta starteri su bili Bogdan Planić i Luka Milivojević, ali nisu imali zapažen učinak.

Zanimljivo, ovo je bio četvrti susret ove dve ekipe od početka sezone, a Milojevićev tim je sva četiri meča rešio u svoju korist.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike