Čukarički sa dva velika aduta napada Partizan! Stanić: Svojim iskustvom mogu mnogo da doprinesu!

17.05.2024

07:03

0

Brđani dočekuju večeras od 18.30 časova ekipu kluba iz Humske u 36. kolu Superlige Srbije, odnosno u šestom kolu plej-ofa

Čukarički sa dva velika aduta napada Partizan! Stanić: Svojim iskustvom mogu mnogo da doprinesu!
Goran Stanić - Copyright MN Press

Trener fudbalera Čukaričkog Goran Stanić izjavio je da očekuje drugačiju utakmicu protiv Partizana u odnosu na susret od pre mesec dana u kojem njegov tim pobedio crno-bele rezultatom 3:2.

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju večeras od 18.30 časova (TV Arena sport Premium1) ekipu Partizana u 36. kolu Superlige Srbije, odnosno u šestom kolu plej-ofa.

- Ne verujem da ćemo odigrati istu utakmicu kao što je to bio slučaj pre mesec dana. Uostalom, svaki meč je priča za sebe, tako će biti i ovog puta. Svakako da ćemo imati svoje principe igre, ali i Partizan poseduje ekstra kvalitet, a ponekad igrate onoliko koliko vam rival dozvoli. Teško je predvideti kako će se odvijati utakmica, ali je vrlo bitno da imamo odgovor na svaku situaciju - rekao je Stanić na konferenciji za medije.

Čukarički i Partizan će odigrati drugi meč na stadionu na Banovom brdu u kratkom vremenskom intervalu. „Brđani“ su u 30. kolu pobedili crno-bele 3:2, Stanić sad očekuje drugačiju utakmicu.

- Tako je bilo baš u prethodnoj utakmici, vodili smo 2:0, imali veliku prednost sve do finiša utakmice, kad smo posustali i primili dva gola. Partizan tad možda nije igrao najbolje, a uspeo je da se vrati iz dva gola minusa, što najbolje govori o njihovim kvalitetima. Ali, tada smo imali odgovor i na tu situaciju, u gotovo poslednjim trenucima utakmice uspeli smo da stignemo do trijumfa.

U međuvremenu Partizan je promenio šefa struke, vumesto Igora Duljaja na klupu je seo Albert Nađ, bivši prvotimac Čukaričkog koji je igračku karijeru završio na Banovom brdu.

- Partizan jeste promenio trenera, ali Albert Nađ je sa mesta pomoćnika došao na poziciju šefa struke. Dugo je u sistemu Partizana, zna kako ovaj tim funkcioniše, zna kako ekipa diše, igrači ga poznaju i verujem da su sa te strane okolnosti vrlo slične. Vidim da su se crno-beli i rezultatski podigli, slavili su protiv Mladosti 3:0 u prošlom kolu i sigurno nam neće biti lako. Moramo da budemo koncentrisani u svakom momentu, a ko u tome uspe imaće mnogo veće šanse za trijumf. Na nama je da budemo tim, da budemo ekipa, ovo je meč koji može da reši inspiracija pojedinca, ali samo ukoliko bude imao podršku svih saigrača - naglasio je Stanić.

Posle dužeg vremena Čukarički nema problema sa povređenim igračima.

- Svi igrači su na raspolaganju, spremni za derbi protiv Partizana. Osim Mihajla Cvetkovića, momka koji je sa kadetskom reprezentacijom Srbije, a pokazao je kvalitet i značio nam je u nekim mečevima. Oporavili su se Adžić i Pavkov, nadamo se da će moći da pomognu ekipi, svakako da su od velikog značaja za naš tim, svojim iskustvom mogu mnogo da doprinesu na ovakvoj utakmici - zaključio je Stanić.

Čukarički je trenutno šesti na tabeli plej-ofa SLS sa 57 bodova, dok je Partizan drugi sa 74 boda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike