Pobeda Čukaričkog, u Vojvodini kažu "loš dan"! Pogledajte svih 5 golova i sve hajlajtse u FULL HD samo na 24sedam (VIDEO)

08.05.2024

21:33

0

Autor: D. N.

Poraz su samo ublažili Zukić i Vukanović u završnici meča na "Karađorđu"

Pobeda Čukaričkog, u Vojvodini kažu "loš dan"! Pogledajte svih 5 golova i sve hajlajtse u FULL HD samo na 24sedam (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Vojvodine su izgubili od Čukaričkog rezultatom 3:2, mada se može reći i da je poraz u utakmici 34. kola Superlige donekle i prihvatljiv, pošto su do 79. minuta gubili sa čak 3:0.

Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Bojica Nikčević u 11, Đorđe Ivanović u 43. i Igor Miladinović u 59. minutu. Strelci za Novosađane bili su Dejan Zukić u 79. i Aleksa Vukanović u petom minutu sudijske nadoknade.

Sve najvažnije detalje, među kojima su i golovi možete da pogledate samo na 24sedam u FULL HD.

Posle poraza na svom "Karađorđu", šef struke Vojvodine Božidar Bandović je ocenio sve kao "loš dan".

- Čestitam protivniku na pobedi. Posle dosta dobrih utakmica, danas smo mnogo loše ušli u utakmicu. Čukarički je bio kompaktna ekipa, bez poseda, druga lopta, kontra. Mi smo imali mnogo loš dan i nismo bili dobro u prbom poluvremenu. Napravili smo neke promene, dali smo dva gola, ali kada saberem čitavu utakmicu, nismo bili na nivou. Sve što smo radili dobro u prethodnim utakmicama, danas nismo uspeli da pronađemo.

Moramo da analiziramo sve i da se u preostale tri utakmice vratimo na prethodni nivo. Verujem u ove momke i ne bih rekao da je bilo opuštanja, jednostavno, bio je loš dan. Protivnik je bio kompaktan i čestitam im još jednom na pobedi - rekao je Bandović.

U nedelju, Vojvodina će biti domaćin Napretku, a Čukarički gost TSC-u.

Pogledajte i tabelu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike