Partizan do kraja ne sme da izgubi ako želi u kvalifikacije za Ligu šampiona! Ovo je raspored do kraja sezone!

08.05.2024

19:20

0

Autor: A. Š.

TSC se „vratio iz mrtvih“ i u plej-ofu Superlige diše za vrat crno-belima

Partizan do kraja ne sme da izgubi ako želi u kvalifikacije za Ligu šampiona! Ovo je raspored do kraja sezone!
Mateus Saldanja i Milan Radin - Copyright MN Press

Valjak je ušao u kontraritam i deluje da ne zna kako da se vrati na trijumfalni put. Šest mečeva fudbaleri Partizana ne znaju za trijumf pa je sada, i ono što je delovalo izvesno, pod velikim znakom pitanja.

Kada su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, navijači kluba iz Humske tešili su se da će na leto barem moći da gledaju kvalifikacije za Ligu šampiona, međutim sada su i one dovedene u pitanje.

Remi u Kruševcu produžio je Partizanovu agoniju u srpskom fudbalu, ali im je donekle olakšao finiš sezone jer im je dao mogućnost da mogu još jednom da odigraju nerešeno i zadrže drugo mesto iako TSC potencijalno dobije sve utakmice do kraja, pošto će u slučaju istog broja bodova imati prednost kao boljeplasirani tim na kraju ligaškog dela sezone.

Ipak, prošlosezonski vicešampion ima nešto lakši raspored, iko oba tima u poslednja tri kola imaju dva meča na domaćem terenu.

I upravo je to jedno gostovanje najveća mina Valjku do kraja sezone. U pretposlednjem kolu sezone Natho i drugovi gostuju na Banovom Brdu protiv Čukaričkog i deluje da bi ukoliko se iz komšiluka vrate sa tri boda napravili veliki korak ka overi druge pozicije, pošto im u Humsku pre i posle tog meča dolaze lučanska Mladost i kragujevački Radnički.

S druge strane, strane i TSC očekuje mini derbi sa Čukaričkim u narednom kolu u Bačkoj Topoli, posle čega izabranici Žarka Lazetića idu u Lučane i sezonu završavaju na svom stadionu protiv Napretka.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike