Vlahović može da bude kao Haland, zavisi samo od njega! Piksijev hvalospev o Srbinu i to Italijanima pred derbi!

27.04.2024

12:33

0

Autor: A. S.

Selektor se ne libi da podrži svoje igrače

Vlahović može da bude kao Haland, zavisi samo od njega! Piksijev hvalospev o Srbinu i to Italijanima pred derbi!
Dragan Stojković Piksi i Dušan Vlahović - Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi trenutno boravi u Italiji, gde će predstojećeg vikenda gledati kandidate za nacionalni tim pred početak priprema za Evropsko prvenstvo.

Stojković je najavio da će pratiti meč Juventusa i Milana, koji je na programu danas od 18 sati, a kako je u međuvremenu otkriveno, Luka Jović neće igrati na tom susretu.

Ali, publika će sigurno uživati u partiji Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, a sa njima i srpski selektor, koji je po dolasku u Italiju govorio za tamošnje medije i nahvalio srpskog napadača.

Srpski napadač je što zbog povreda, a što zbog odluke trenera Kontea, dobar deo sezone proveo na klupi, ali je ipak drugi strelac Serije A sa 16 golova. Interesantno, u Engleskoj je Erling Haland na prvom mestu sa četiri pogotka više, pa je Piksi uporedio Srbina i Norvežanina.

- Dušanovih 16 golova u Seriji A su ekvivalentni kao 20 ili 23 gola u Engleskoj. Vlahović može da bude kao Haland, zavisi samo od njega. Za mene Dušan ima sve da bude najbolji napadač na svetu, počevši od pobedničkog duha do beskrajne gladi - rekao je Stojković za "Gazetu delo sport". 

Iako su ambicije Juventusa uvek najviše, Stojković smatra da bi im jedan trofej spasao sezonu.

- Ako Alegri i njegov tim uzmu kup i kvalifikuju se za Ligu šampiona sezona je pozitivna. Inter je dominirao u Seriji A, delovalo je da i niko ne može ništa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike