Piksiju laknulo, oglasio se Mitrogol: Bolelo je, bio sam zabrinut, ostao je još koji dan do povratka na teren!

19.04.2024

18:58

0

Autor: G. F.

Aleksandar Mitrović oporavio se brže nego što se očekivalo, što je sjajna vest za Srbiju pred Evropsko prvenstvo

Piksiju laknulo, oglasio se Mitrogol: Bolelo je, bio sam zabrinut, ostao je još koji dan do povratka na teren!
Aleksandar Mitrović - Copyright Profimedia

Vest o povredi Aleksandra Mitrovića zabrinula je navijače fudbalske reprezentacije Srbije, a kada su prve informacije bile da je moguća duža pauza, pojavila se i bojazan da će Orlovi bez najboljeg strelca morati na Evropsko prvenstvo.

U danima iza nas stizale su ohrabrujuće vesti, a sada je sam Mitrović rekao kako stvari stoje. Selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju sigurno je laknulo posle svega.

- Povreda na sreću nije imala težu prirodu. Kad se desila bio sam zabrinut, s obzirom na bol i sve ostalo u trenutku. Prognoza je bila četiri do šest nedelja, oporavak je ipak tekao ubrzano - rekao je Mitrović i nastavio:

- Zato sam i došao u Beograd, imao sam priliku da radim duže, uz maksimalan fokus na povredi. Ostalo je još sedam, najviše osam dana. Nadam se da ću odmah potom biti spreman za maksimalan gas i povratak golovima.

Iako to u ovom trenutku ne izgleda realno, a možda ne bi bilo ni pametno, Mitrović bi mogao da bude u timu Al Hilala već u utorak za revanš polufinale Lige šampiona Azije sa Al Ainom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike