Srbin će ipak na Ostrvo! Juventus je spreman da proda Vlahovića, traži se 70 miliona evra!

21.04.2024

15:57

0

Autor: G. F.

Arsenal ponovo zainteresovan za našeg napadača, sve je izvesnija selidba u London

Srbin će ipak na Ostrvo! Juventus je spreman da proda Vlahovića, traži se 70 miliona evra!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Fudbalska filozofija čelnika Juventusa je u poslednje vreme teško razumljiva, a posebno je problematična poslednja odluka koju su doneli.

Kako javlja italijanski Tutosport, po pravilu bliza dešavanjima u Juventusu, čelnici Stare dame spremni su na pregovore i potencijalnu prodaju srpskog napadač Dušana Vlahovića. A samo nekoliko dana ranije najavljeno da će i Kijeza napustiti Torino.

 

 

I, OK, fudbal jeste jedna velika globalna pijaca, ali je isto tako svima jasno da Juventus ove sezone preživljava na golovima reprezentativca Srbije. Da nije njega klub iz Torina verovatno ne bi bio ni na mestu koje vodi u Evropu, a ne Ligu šampiona na kom se sad nalazi.

Kako se navodi, Arsenal je obnovio interesovanje za Vlahovića jer je klubu iz Londona neophodan onaj pravi napadač, takozvana "klasična devetka", a to je pozicija na kojoj se naš fudbaler i te kako snalazi.

Tutosport piše i da ljudi u Juventusu već imaju i jasnu cenu za Vlahovića, a ona iznosi 70 miliona evra. Deo tog novca bi, navodno, trebalo da bude potrošen na Dušanovu zamenu Viktora Bonifejsa iz Leverkuzena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike