Tijago Silva spreman za kraj karijere, a možda i nije! Doneo sam konačnu odluku, uskoro ćete je saznati!

21.04.2024

15:33

0

Autor: G. F.

Iskusni fudbaler Čelsija istakao da četiri godine na Stamford Bridžu "nisu bile loše"

Tijago Silva spreman za kraj karijere, a možda i nije! Doneo sam konačnu odluku, uskoro ćete je saznati!
Tijago Silva - Copyright Profimedia

Ako je suditi po onom što pruža na terenu - rano je, ako je suditi po broju godina - baš i nije.

Brazilski internacionalac Tijago Silva, koji će u septembru proslaviti 40. rođendan već zna svoju budućnost, ali i dalje nije spreman da je podeli sa javnošću.

Poruka iskusnog asa Čelsija može se protumačiti kao najava kraja karijere, ali kada se pogleda njegova izjava, može se tumačiti i da uopšte ne razmišlja u tom pravcu.

- Uskoro ćete saznati moju konačnu odluku, ne želim zvanično ništa da kažem posle poraza (1:0 u polufinalu FA kupa od Mančester sitija). Tužan sam zbog rezultata, ali odluka će, pre ili kasnije izaći u javnost. Doneo sam odluku u glavi, ali nije pravi trenutak da je podelim - rekao je Silva, koji će gotovo sigurno na kraju sezone napustiti klub sa Stamford Bridža.

Moje četiri godine ovde nisu bile loše. Ne da nisam verovao u sebe, već zbog mojih godina kada sam stigao, intenziteta Premijer lige. Nije uobičajeno da 39-godišnjak igra na tom nivou. Ne volim da pričam o sebi, ali tako ja vidim te stvari. Protiv Sitija sam bio spreman da igram i produžetke, jer i dalje uživam u fudbalu i fizički se odlično osećam.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike