Ljubimac Delija opleo po Baharu: Sve mi se smučilo, nisam mogao da gledam Crvenu zvezdu!

20.04.2024

12:07

0

Kritikovao trenera od kojeg se mnogo očekivalo

Ljubimac Delija opleo po Baharu: Sve mi se smučilo, nisam mogao da gledam Crvenu zvezdu!
Copyright FK Crvena zvezda

Bivši desni bek Crvene zvezde, Filip Stojković, osvrnuo se na igru svog boljenog klub u eri izraelskog trenera Baraka Bahara. 

MN Press
Nemanja Radonjić, Filip Stojković i Barak Bahar

Stojković ističe da je Zvezdu slabije pratio jesenas pre svega zbog Baharovih odluka koje su uticala na rezultate u Superligi i Ligi šampiona.

- Naravno da pratim sve utakmice Crvene zvezde. Ali pravo da vam kažem jesenas nisam toliko. Malo mi se sve smučilo ono kod Baraka Bahara. Nije se znalo ni ko igra, ni u kom sistemu se igra. Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo. Srećom, vratio se Vladan Milojević. Rezultati su odmah došli, koliko vidim Zvezda u poslednjih sedam mečeva ima gol razliku 20:0 - rekao je Stojković za "Mozzarsport".

Crveno-beli su imali nekoliko lakših rivala pred početak plej-ofa Superlige.

- Jeste, može tako da se kaže. Mada je to najlakše reći. Koliko se sećam imao je i Bahar te protivnike, pa znate kako je Zvezda dobijala utakmice. Nama, pošto sebe smatram delom kluba, nije dao gol samo onaj ko nije hteo. Ko pređe polovinu – zatrese Zvezdinu mrežu. Sada toga nema. I to je još jedan od razloga zašto verujem u titulu. Barak Bahar je pogrešio, napravio je nekoliko nelogičnih poteza. Olako se odrekao pojedinih iskusnih igrača, pustio ih je niz vodu. Morao je da se okruži njima, oni znaju situaciju u klubu, osećaju šta navijači traže... Ovako sa strancima kao glavnim polugama nije išlo. Teško to može da prođe u Zvezdi - dodao je Stojković.

Podsetimo, Barak Bahar je u Ljutice Bogdana stigao kao trener koji je trebao da podigne nivo igre aktuelnog šampiona, ali je razočarao. Izraelac je u Zvezdu proveo samo nekoliko meseci, a ekipu je napustio nakon završetka jesenjeg dela prvenstva.

Što se Filipa Stojkoića tiče, on je nakon Crvene zvezde nastupao za bečki Rapid. Trenutno je član LASK-a iz Linca.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike