Roma sprema bombu za sledeću sezonu! Za Ligu šampiona dovode napadača Juventusa!

19.04.2024

18:23

0

Autor: G. F.

Menadžer De Rosi nakon produžetka ugovora rekao čelnicima ko mu je prva želja

Roma sprema bombu za sledeću sezonu! Za Ligu šampiona dovode napadača Juventusa!
Vlahović, Kijeza, Rabio i Kostić - Copyright Profimedia

Fudbaleri Rome izborili su u četvrtak uveče plasman u polufinale Lige Evrope duplom pobedom nad Milanom. Nešto ranije istog dana stigla je i vest da je dogovoren produžetak saradnje sa menadžerom Danijeleom de Rosijem.

Ali, tu nije kraj uživanjima za navijače "vučice". Tutosport javlja da je De Rosi već počeo da razmišlja o narednoj sezoni i o igračima koji bi mogli pojačati ekipu. Prvi na listi je napadač Juventusa Federiko Kijeza, sa kojim je sarađivao u reprezentaciji Italije, kada je bio pomoćnik selektoru Robertu Maćniniju.

 

 

Nema nikakve sumnje da bi ovakav transfer žestoko uzdrmao Italiju, ali i evropski fudbal uopšte. Poznato je da Juventus želi da produži ugovor Kijezi, ali treba videti i kakvu će ponudu napadač dobiti iz glavnog grada.

Kijeza je član Stare dame od 2020. godine kada je stigao iz Fiorentine, a važeći ugovor mu ističe 30. juna 2025. Ukoliko ne odluči da ga produži jasno da će Juventus morati da ga proda. Ako ne na leto, onda sigurno u januaru, kako bi zaradio nešto od transfera.

U celoj priči je, kako se navodi, i engleski Njukasl, koji u Kijezi vidi idealnog napadača za Premijer ligu i ostala takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike