Voša čuva svoju decu! Potpisan novi ugovor sa mladim napadačem

18.04.2024

18:15

0

Autor: D. N.

Prošao je i Omladinsku školu "Ilija Panteliž"

Voša čuva svoju decu! Potpisan novi ugovor sa mladim napadačem
Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine u plej-of Superlige su ušli kao četvrtoplasirani tim, a uoči novih sedam kola u nacionalnom šampionatu, saopšteno je da je Mihailo Ivanović potpisao novi ugovor.

- Napadač Vojvodine Mihailo Ivanović potpisao je danas novi ugovor sa "starom damom". Ivanović je prve fudbalske korake ostvario u FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, a u Vošinu omladinsku školu "Ilija Pantelić" stigao je još kao 13-godišnjak.

Mladi 19-godišnji napadač je za prvi tim debitovao u finišu sezone 2021/22, narednu je proveo na pozajmici u Sampdoriji, ali je sada opet u Vošinom dresu, te je danas potpisao novi ugovor do juna 2027. godine - navedeno je na sajtu novosadskog superligaša.

Usledila je i izjava mladog fudbalera.

- Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe, ovo je neki znak i da klub računa na mene i na meni je da se sada odužim dobrim partijama, golovima i asistencijama - rekao je Ivanović koji je ove sezone postigao sedam golova na 29 utakmica u svim takmičenjima.

U prvom kolu plej-ofa, Vojvodina će gostovati TSC-u.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike