Sergejev i Mitrovićev Al Hilal "ubijen" sa čak 3 penala! Prekinut je rekorderski pobednički niz prebogatih Saudijaca! (VIDEO)

17.04.2024

20:06

0

Autor: D. N.

Srpski reprezentativac upisao asistenciju u prvom meču polufinala

Sergejev i Mitrovićev Al Hilal "ubijen" sa čak 3 penala! Prekinut je rekorderski pobednički niz prebogatih Saudijaca! (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/AlhilalBayt

Fudbaleri Al Aina su pobedili Al Hilal u prvoj utakmici polufinala Azijske Lige šampiona. Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je bila ubedljiva protiv tima iz Saudijske Arabije, rezultatom 4:1. Inače, meč je trebalo da bude odigran juče, ali je odložen zbog obilnih padavina u Emiratima.

Takođe, prekinut je niz Al Hilala koji je vezao čak 34 pobede u svim takmičenjima, što je bio svetski rekord. Ali svemu dođe kraj.

Već u prvom poluvremenu je bilo 3:0 za domaćina koji sa klupe vodi legendarni Argentinac Ernan Krespo, a strelac svih golova bio je Marokanac Sofijan Rahimi, u šestom, 26. i 38. minutu. Poslednja dva su bila sa bele tačke.

U drugom poluvremenu, u 49. minutu posle odlične asistencije Sergeja Milinković-Savića, Malkomu je ostalo da samo ubaci loptu u mrežu. Tako je Al Hilal smanjio na 3:1.

Ali, u 56. minutu dosuđen je novi penal za domaćina, koji je realizovao Kaku, za 4:1. Onda je Salem Al Davsari u 78. minutu smanjio na 4:2, mada se gol proveravao u VAR sobi. Na kraju je ipak priznat, ali novih golova nije bilo.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović trenutno ne igra za Al Hilal, pošto se u Beogradu oporavlja od povrede.

Drugi polufinalni par čine južnokorejski Ulsan i japanska Jokohama. Ulsan je danas u prvom meču slavio sa 1:0.

Revanš mečevi igraju se 23. i 24. aprila, a finalni mečevi na programu su 11. i 25. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike