Ronaldovo pomračenje uma u derbiju Saudijske Arabije! Dobio direktan crveni karton, pa krenuo da udari sudiju! (VIDEO)

08.04.2024

23:37

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena teško se pomirio sa porazom od Al Hilala

Ronaldovo pomračenje uma u derbiju Saudijske Arabije! Dobio direktan crveni karton, pa krenuo da udari sudiju! (VIDEO)
Copyright Printscreen /Twitter/MadridPreeti

Nema Aleksandra Mitrovića, ali nema ni problema za Al Hilal. Klub iz Rijada samouvereno gazi ka šampionskom tronu, a večeras je nastavio teror rivala u saudijskom fudbalu plasiravši se u finale Superkupa pobedom protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra – 2:1.

U gradskom derbiju lider saudijske Pro lige Al Hilal je iskoristio maksimalno sve poklone koje mu je dao jedini konkurent u borbi za šampionsku krunu u meču koji je obeležilo veliki incident i isključenje Kristijana Ronalda.

Portugalac je bio vidno nervozan većim delom utakmice. Gotovo sve što je napravio išlo je kontra od onoga što je želeo, a možda ga je iz takta najviše izbacio detalj iz nadoknade prvog poluvremena, kada je gol Al Nasra poništen zbog ofsajda u kojem se Portugalac našao iako nije dirao loptu.

Potom je iz njegove greške Sergej Milinković-Savić asistirao za vođstvo domaćina, da bi sve kulminiralo u 86. minutu, kada je Kristijano dobio direktan crveni karton zbog udaranja rivala na aut liniji.

Ipak, tu nije bio kraj scenama jer je portugalski superstar u trenutku pomračenja uma zamahnuo pesnicom ka glavnom sudiji meča, da bi prilikom izlaska sa terena imao i verbalni duel sa navijačima Al Hilala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike