Srbi oterali Ronalda!? Portugalac pravi pun krug, vreme je za kraj!

15.04.2024

10:09

0

Autor: A. S.

Nisu pare sve

Srbi oterali Ronalda!? Portugalac pravi pun krug, vreme je za kraj!
Sadio Mane i Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo je već u poznim igračkim godinama, pa je njegova odluka da u decembru 2022. godine potpiše za Al Nasr iz Saudijske Arabije u tom trenuku bila potpuno razumljiva. Dobio je Portugalac unosnu ponudu, pokrenuo je brojna dešavanja na Bliskom Istoku, ali bi iskoro mogao i da napusti državu.

Od momenta kada je došao, bio je deo revolucije, mnogi igrači su nakon njegovog odlaska lakše birali transfer u Saudijskoj Arabiji, nego ranije, ali se izgleda i ovoj ljubavi i saradnji nazire kraj.

Kako prenosi Alhaze Mutaba, Ronaldo se sprema za odlazak i to kako bi se vratio u domovinu, gde želi da na spektakularan način završi neverovatnu karijeru! Klub nije obelodanjen, ali se pretpostavlja da će to biti Sporting iz Lisabona u kome je i sve krenulo.

Portugalac tako jasno stavlja do znanja da novac nije sve i da to što je najplaćeniji igrač na svetu, nije dovoljno za sreću i uspeh.

U Arabiju je stigao sa idejom da se oproba u novom svetu i tamo trijumfuje, ali očigledno da nije zadovoljan. Da li su zaslužni srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji dominiraju zajedno sa ekipom Al Hilala, nije isključeno, jer se očigledno nije nadao da će biti pobeđen.

Ako je verovati statistici, Ronalno igra perfektno, 36 golova i 12 asistencija na 37 mečeva, ali na utakmicama je do sada imao i nekoliko  poteza koji su pokazali njegovu drugu stranu. Izlivi besa nisu nešto što bi trebalo da karakteriše jednog od najboljih ikada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike