Mitrovića oduševio poklon! Još je vruća, moram da je poljubim! (VIDEO)

14.04.2024

08:33

0

Autor: A. S.

U klubu dobri paze na srpskog napadača

Mitrovića oduševio poklon! Još je vruća, moram da je poljubim! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović - Copyright Printscreen/Twitter/FSSrbije

Cela Srbija danima je u neizvesnosti zbog stanja povrede Aleksandra Mitrovića, koji je pre nekoliko dana iz Saudijske Arabije stigao u Beograd, kako bi se posvetio svom oporavku i spremio za Evropsko prvenstvo.

Reprezentativac Srbije je povredu zadobio tokom meča za Al Hilala, a prve prognoze nisu obećavale. Međutim, Mitrović je rešio da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, pa se posvetio svom oporavku u domovini.

A u međuvremenu, dok je napadač na terapijama i pregledima, njegov tim je osvojio Kup Saudijske Arabije i to nakon trijumfa protiv ekipe Al Itihada. Umesto derbija, viđena je lagana pobeda rezultatom 4:1, ko zna kolika bi tek razlika bila da je i Mitrović bio u sastavu.

A dobro znaju na Bliskom Istoku koliko im je Mitrović bitan "šraf", a činjenica je i da ima učešća u ovom trofeju, pa mu je stigla i medalja.

Mitrović je kutiju iz Saudijske Arabije otvorio pred ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, koji su sve snimili i postavili na društvenim mrežama.

 

 

- Još je vruća. Moram da je poljubim iako nisam igrao - čuju se Mitrovićeve reči dok otvara kutiju i divi se lepoti medalje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike