Zvezdu čeka "Golgota", Milojević zove navijače: U igri je 21 bod, treba nam vaša podrška

10.04.2024

21:16

0

Autor: P.K.

Protiv Vršca je urađeno sve što je hteo

Zvezdu čeka "Golgota", Milojević zove navijače: U igri je 21 bod, treba nam vaša podrška
Vladan Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je rutinski pobedila OFK Vršac i plasirala se u polufinale Kupa Srbije, takmičenja u kome brani trofej.

Možda se očekivalo da će meč i ranije biti definitivno rešen, ali to što je do 65. minuta bio samo jedan gol zavarava, jer je šampion Srbije sve vreme kontrolisao meč. Na kraju je bilo 3:0.

Trener Vladan Milojević izveo je kombinovan sastav i bio je zadovoljan posle mela.

- Mislim da je utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da pružimo priliku pojedinim igračima i mislim da su opravdali ukazano poverenje. Svakodnevno rade dobro, jako sam zadovoljan. Videli smo dosta novih lica. Imali smo par šansi u prvom poluvremenu, preko kojih smo mogli da damo drugi gol. Dragović je takođe danas nastupio posle duže pauze, uz njega i Bukari. Na terenu je bilo i dosta mladih igrača, koji odlično treniraju uz starije fudbalere. Zadovoljan sam, idemo dalje.

Glazer je i na današnjem susretu ostao nesavladan.

- To je fudbal. Želimo da imamo stabilnu odbranu. Nije to toliko ni bitno. Ne gledam na takav način. Bitno je da na utakmicama prikazujemo ono što radimo na treninzima, to je najbitnije. 

Naravno, ništa bez podrške.

- Hvala navijačima, još jednom su pokazali umeće na tribinama. Veoma je lepo igrati u ovakvoj atmosferi. Podrška posebno znači mladim igračima koji su danas nastupili. Očekujem ih i u nedelju na stadionu. Od sledeće nedelje kreće "golgota". Imamo plej-of, pred nama su utakmice sa najboljim ekipama prvenstva. U igri je 21 bod, ali nas pre toga očekuje utakmica sa Železničarom, koja neće biti ni malo laka. Tu je i polufinale kupa. Očekuje nas dosta utakmica, a podrška navijača će nam kao i uvek biti potrebna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike