Zvezda dobro zna kakav Radnik je očekuje: Milojević poštuje rivala, progovorio i o ulozi Nedeljkovića u derbiju!

06.04.2024

14:59

0

Autor: A. S.

Strateg crveno-belih više je govorio o Surduličanima, nego o svom timu

Zvezda dobro zna kakav Radnik je očekuje: Milojević poštuje rivala, progovorio i o ulozi Nedeljkovića u derbiju!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Aktuelni šampioni domaće Sueprlige, fudbaleri Crvene zvezde u 29. kolu domaćeg šampionata gostuju ekipi Radnika. Sve osim pobede crveno-beli u Surdulici, bilo bi ogromno iznenađenje, ali gosti moraju biti oprezni.

Duel u Surdulici je na programu u nedelju od 16 sati, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević, pred ovaj meč je istakao da poštuje rivala, koji se u ovom momemntu nalazi na poslednjem mestu lige i u teškoj je poziciji.

- Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - rekao je Milojević i naveo da Radnik tokom ove sezone mnogo puta nije imao ni sreće:

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica.

Milojević nije govorio o sastavu koji će nastupiti na krajnjem jugoistoku zemlje, a nije konkretno odgovorio ni na pitanje da li će Kosta Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu.

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - zaključio je Milojević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike