Duljaj nahvalio Jovanovića i otkrio junaštvo golmana Partizana: Spasao nas je i to u danu kad mu je majka operisana!

03.04.2024

21:31

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih objasnio zbog čega na terenu nije bilo iskusnog Natha i otkrio šta misli o Severini

Duljaj nahvalio Jovanovića i otkrio junaštvo golmana Partizana: Spasao nas je i to u danu kad mu je majka operisana!
Jovanović zaustavlja šut fudbalera Voždovca - Copyright MN Press

Iščupali su fudbaleri Partizana pobedu na gostovanju Voždovcu u 28. kolu Superlige.

Velike zasluge idu na račun strelaca tri gola - Baždara, Filipovića i Stojkovića, ali svakako najveće na račun golmana Jovanovića koji je sprečio domaćina da napuni mrežu crno-belih.

Trener Partizana Igor Duljaj je na konferenciji za medije nakon meča apostrofirao upravo učinak sjajnog čuvara mreže, kome je posebno zahvalan što se danas uopšte pojavio na golu.

- Moram da pohvalim Jovanovića, opet nas je spasao nekoliko puta. I to u danu kad mu je majka operisana. Bio je ovo težak trenutak za njega, ali je smogao snage da se pojavi na terenu i bude jedan od najuticajnijih faktora - rekao je Duljaj, pa pojasnio zbog čega u timu nije bilo iskusnog Bibrasa Natha:

- Prvo, nije ni trenirao posle Spartaka zbog povrede zadnje lože. Samo je džogirao. A onda je pre početka meča rekao da ga i dalje boli skočni zglob i da ne može da igra. Zato nismo hteli da rizikujemo ubacivanjem igrača koji se ne oseća sposobnim.

Prokomentarisao je strateg kluba iz Hunske i Ksandera Severine koji je na terenu delovao prilično bezidejno, da ne kažemo nezainteresovano.

- Samo izgleda da nije zainteresovan. Holanđani su obično takvi. Potrebne su mu utakmice u kontinuitetu. Odlično radi na treninzima, biće vremena kad će probiti barijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike