Ronaldova kapitenska traka pomaže šestomesečnom Gavrilu da ode na lečenje

30.03.2021

09:23 >> 09:24

0

Autor: Milan Nastić

Humanost na delu

Ronaldova kapitenska traka pomaže šestomesečnom Gavrilu da ode na lečenje
Copyright MN Press

Kristijano Ronaldo rezigniran odlukom sudije da poništi gol protiv Srbije bacio je kapitensku traku, i time pokazao nezadovoljstvo, ali istovremeno naišao na osudu celog svet zbog tog gafa.

Ipak, taj događaj ima i drugu, mnogo lepšu stranu. Naime, jedan dežuran radnik na Marakani je uzeo tu trku sa terena i odlučio da je stavi na aukciju i time pomogne šestomesečnom dečaku Gavrilu Đurđeviću iz Kragujevca koji boluje od spiralne mišićne atrofije i za njegovo lečenje je potrebno dva i po miliona evra.

Pročitajte još

On je pokrenuo humanitarnu akciju i nada se da će se Ronaldova kapitenska traka prodati i na taj način prikupi određenu svotu novca kako bi se pomoglo Gavrilu.

Aukcija će biti otvorena narednih tri dana i ko ponudi najveću sumu novca, taj će poneti sa sobom definitivno jedan deo fudbalske istorije.

Podsetimo meč između Srbije i Portugala završen 2:2, a gosti su oštećeni za gol u 93. minutu, a tom odlukom najviše je bio razočaran najbolji fudbaler sveta Krisijano Ronaldo koji je najviše protestovao i pri izlasku sa terena bacio je kapitensku traku, koja može sada da pomogne malom Gavrilu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike