Odvratni gest poznatog fudbalera: Igrao protiv Zvezde, a onda samo napustio decu i ženu i otišao na drugi kontinent!

31.03.2024

07:03

0

Autor: P.K.

Ostavio je bez reči dve ćerkice i ženu sa kojom je bio od detinjstva

Odvratni gest poznatog fudbalera: Igrao protiv Zvezde, a onda samo napustio decu i ženu i otišao na drugi kontinent!
Emil Forsberg (žuti dres) u duelu sa Bernardom Silvom - Copyright Tanjug/AP Photo/Luis Vieira

Gotovo je. Švedska fudbalska zvezda Emil Forsberg će se razvesti od svoje supruge, Šange Forsberg, nakon osam godina braka i 19 godina veze.

No, ne bi tu bilo ništa čudno da jedan od najboljih igrača te zemlje nije to uradio na zaista odvratan način: samo je napustio decu i suprugu i odselio se na drugi kontinent!

Forsberg je ove godine igrao za Lajpcig, a onda je odjednom samo otišao potpisao za Njujork Red Buls i otišao bez porodice i prestao je da im se javlja.

Bivša fudbalerka Šanga Forsberg je potvrdila razvod na Instagramu, gde je izrazila bes i razočarenje prema 32-godišnjem fudbaleru.

- Razvodimo se. Reči za koje sam mislila da nikada neću izgovoriti nakon dvoje dece i 19 godina zajedno i koje i dalje zvuče neverovatno. Volela sam te više od svega i uvek te podržavala. Ali čak i ljubav ima svoje granice. Najveća ljubav su mi deca, i želim da znaju svoju vrednost, baš kao što trebam da znam i ja. Biti uziman zdravo za gotovo i zanemaren nije ljubav. Novi početak u Njujorku očigledno je bio novi početak za tebe i tvoj život. Samo što ja i naša deca o tome nismo ništa znali unapred. Ali to je brzo postalo bolno jasno - Forsberg.

Odmah je nastavila:

- U novinama smo čitali da se sjajno provodiš i "uživaš u svakom trenutku". Imaš i planove za budućnost, ni za njih nismo znali. Zamisli da novinari znaju da si sa njima razgovarao više nego sa svojom porodicom poslednjih meseci. Zbog tebe se nadam da nećeš zažaliti - i da je tvoj novi život u Njujorku vredan razvoda i načina na koji si postupao prema svojoj deci i njihovoj majci.

 

 

Emil Forsberg za sada nije ništa objavio o razvodu. On i Šanga Forsberg su se venčali 2016. godine i imaju dve devojčice.

Emil Forsberg je odigrao 87 utakmica za reprezentaciju Švedske, a igrao je u oba meča protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona ove sezone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike