Lalatović u neverici pred meč sa bivšim klubom: Ne možete da pustite da vas pljačkaju, a vi da gledate!

03.04.2024

11:19

0

Autor: A. S.

Trener Subotičana u jedno ne može da veruje

Lalatović u neverici pred meč sa bivšim klubom: Ne možete da pustite da vas pljačkaju, a vi da gledate!
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Vanredno kolo Superlige izaziva veliku pažnju ove nedelje. Kako sezona polako ulazi u  finiš, tako je svaki meč od velike važnosti, pa ekipe imaju velika očekivanja.

Spartak iz Subotice se i dalje bori za plej-of, a danas ih očekuje težak duel sa niškim Radničkim. Biće to težak duel i za Nenada Lalatovića, koji je ranijih godina vodio tim sa Čaira, a danas mora da juri pobedu, ukoliko želi plej-of, pa je pred meč koji se igra od 18.30 imao snažnu poruku za svoje igrače:

- Borićemo se za plej-of dok god postoji šansa. Bog veliki kada bi dao i da se poklope rezultati i uđemo u plej-of, bilo bi to kao da smo ušli u finale Kupa i da se borimo za trofej. To bi za mene bio toliki uspeh. Stalno govorim igračima da treniraju kao i drugi protivnik, igraju kod kuće i da u vašu kuću ne možete da pustite da vam uđe lopov i da vas pljačka, a vi da gledate. I da hoće da vam uzme stvari. Borićete se i nećete to dozvoliti. Boriš se, ne daš mu ta tri boda, to je ono što tražim od tebe - kazao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Lalatović nije bio sa Subotičanima od početka sezone, pa kako je izjavio, i dalje ne može da shvati da njegov tim već sada nema obezbeđen plej-of. 

- Očekuje nas najteža utakmica za mene od kada sam došao u Spartak, a i za moje igrače. U goste nam dolazi tim koji sam trenirao dva puta i koji veoma cenim i poštujem, klub, Niš kao grad, igrače i njihov tim, kao i trenera Joksu, koji je moj bivši saigrač iz Radničkog 1923. Sjajan je trener, ne moram da trošim reči o njemu, selektirali su sjajan tim i neshvatljivo mi je da se nalaze u poziciji u kojoj su, kao što ni za nas ne mogu da shvatim da nismo već u plej-ofu. Isto tako ne mogu da shvatim da se Radnički Niš bori za opstanak.

Na kraju temperamentni strateg je dodao:

- Ne bojim se nikoga u ligi, ko god da dođe ovde, nemam neki strah, strahujem za nas kako ćemo ući u utakmicu. Meni je nedopustivo kao treneru i prvi put mi se desilo u fudbalu, u kojem sam od osme godine, da tri utakmice ne pobedim kod kuće i da igram bolje na strani nego kod kuće. To je za mene nešto neverovatno i jako me boli - rekao je Lalatović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike