Vranješ iznenada napustio Čukarički – završio karijeru? Trebalo da igra protiv Pazara, ali je rešio da ode

02.04.2024

23:39

0

Autor: P.K.

Za 24sedam je potvrđeno da više nije član kluba, ali ne i razlog naprasnog odlaska

Vranješ iznenada napustio Čukarički – završio karijeru? Trebalo da igra protiv Pazara, ali je rešio da ode
Ognjen Vranješ (u crnom) - Copyright MN Press

Prilično iznenađujuća vest stiže sa Banovog brda – Čukarički i Ognjen Vranješ su sporazumno raskinuli ugovor, potvrđeno je za 24sedam.

Razlog je zvanično nepoznat, ali se nezvanično može čuti da je iskusni fudbaler rešio da okonča karijeru!

On je letos došao kao veliko pojačanje u Čukarički, nakon bogate internacionalne karijere i bio je standardan, a odigrao je 17 mečeva za Brđane.

Ipak, u jednom intervjuu je rekao da je prilično razočaran i mladim igračima i načinom rada.

- Ja ne znam više šta bih posavetovao, pošto ne sluša niko živi. Evo, u Čukaričkom kao da sam pao s Marsa. Ja ne znam gde sam živeo, pošto je ovde sve izopačeno, izokrenuto, ne smeš ništa nikom da kažeš. Ja im kažem: "Momci, ako je vama životni cilj da radite za platu od dve-tri-četiri hiljade evra, samo nastavite ovako. Ako hoćete da napravite nešto više u karijeri i pomognete i porodici i prijateljima, ovako ne može više da se trenira i igra… Imate 20ak godina, niste nigde bili i napravili". Ne znam šta da ih posavetujem, jer svi oni imaju svoju priču. Već od 16 godina misle da su za Real Madrid, a imaju sedam utakmica u Superligi. Nemam savet za mlade, jer niko ništa ne sluša.

No, uprkos tome je odradio zimske pripreme i igrao u prolećnom delu Superlige, da bi pred meč sa Novim Pazarom prošle nedelje doneo ovu odluku. Navodno, trebalo je da bude starter na tom meču, ali se on predomislio.

U srpski fudbal je došao iz turskog Hatajsporta, a tokom karijere nastupao je i za AEK, Anderleht, Sporting Hihon, Gazijantep, Krasnodar, Tomsk, Alaniju, Šerif, Napredak i Borac iz Banjaluke.

Za seniorsku reprezentaciju BiH upisao je 38 nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike