Slovake ne napušta optimizam: Partizan je jak, ali ima i slabosti

28.07.2021

16:32

0

Utakmica će početi sutra, u 20:45

Slovake ne napušta optimizam: Partizan je jak, ali ima i slabosti
Copyright Antal Nemet, MN Press

Dunajska Streda će ugostiti Partizan u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a crno-beli iz Beograda donose prednost od 1:0.

Bez obzira na minus, Slovaci u sutrašnji duel (20:45) ulaze sa optimizmom. To potvrđuju i reči trenera Antala Nemeta.

– U prvoj utakmici smo izgubili od jakog protivnika. Bez obzira na to, u meč ulazimo da preokrenemo rezultat i prođemo dalje. Uvideli smo da je Partizan kvalitetan protivnik, ali smo videli i da imaju slabosti – rekao je Nemet koji nije odbacio mogućnost promene sastava.

– Uvek razmišljam najviše o igračima koji mogu da pomognu i u najboljoj formi. Baš zbog toga, možete da očekujete promene. U Beogradu je bilo mnogo situacija u kojima smo bili pod pritiskom. Dobro smo sve analizirali i shvatili da neke greške nisu smele da se dese. Da smo ih izbegli, bilo bi nam mnogo lakše – zaključio je strateg Dunajske Strede, a optimizam postoji i kod veznog igrača Andraša Šefera.

pročitajte još:

– Trener je rekao sve o utakmici. Imamo teškog protivnika, ali smo u prvom meču, posebno u drugom poluvremenu morali mnogo bolje. U ekipi je pozitivna atmosfera i želimo da napravimo iznenađenje – dodao je Šefer koji se raduje podršci navijača.

Zbog ograničenja, biće ih oko šest hiljada, što je 50 odsto kapaciteta stadiona.

– Nije tajna da su navijači naš 12. igrač. Njihova podrška nam mnogo znači. Nadamo se da će svih šest hiljada doći i da ćemo svi zajedno da dođemo do cilja.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike