OD "VUČIĆU PEDERU" DO "VUČIĆU POMAGAJ" Svi čelnici Partizana pokazali neviđeno licemerje!

29.03.2024

11:10

0

Niko nije osudio potez navijača

OD "VUČIĆU PEDERU" DO "VUČIĆU POMAGAJ" Svi čelnici Partizana pokazali neviđeno licemerje!
Predsednik Srbije Alekandar Vučić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na sinoćnoj utakmici koju su košarkaši Partizana igrali protiv Olimpijakosa, beogradske navijačke grupe domaćeg kluba uzvikivale su "Vučiću pederu".

Niko iz uprave ni Košarkaškog kluba Partizan, ni Fudbalskog kluba Partizan niti Sportskog društva Partizan ovim povodom se nije oglasio niti izgovorio reč osude.

Međutim, samo 12 sati kasnije stigle su zvanične molbe u Ministarstvo finansija Republike Srbije da se FK Partizan uplati pet miliona evra kako bi pokrili svoje dugove i dobili licencu da naredne godine igraju u evropskim kupovima, piše Kurir.

S obzirom na to da sednica Vlade nije bila planirana za danas, odgovor Ministartsva finansija na ove zahteve je bio negativan. Nakon toga, čelnici FK Partizan obratili su se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću s molbom da ih spase i nekako im pronađe novac kako bi mogli da igraju u Evropi.

Koliko licemerja na jednom mestu i kakvi smo zapravo ljudi najbolje govori ovaj slučaj.

Šta će biti epilog svega ovoga moglo bi se saznati u toku dana, ali prema našim nezvaničnim informacijama sigurno je da će država bar nešto uraditi da pomogne FK Partizan uprkos svom licemerju koje su pokazali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike