Real Madrid ima novi dijamant u svojim redovima: Endrik nastavlja da briljira, tinejdžer odveo Palmeiras u veliko finale (VIDEO)

29.03.2024

07:47

0

Nakon fantastičnih partija u dresu Karioka, mladi napadač nastavio svoj golgeterski niz u dresu matičnog kluba

Real Madrid ima novi dijamant u svojim redovima: Endrik nastavlja da briljira, tinejdžer odveo Palmeiras u veliko finale (VIDEO)
Endrik - Copyright Tanjug/AP

Brazil je definitivno lansirao novu fudbalski senzaciju! Endrik (17) je posle pogodaka za A reprezentaciju svoje zemlje u prijateljskim mečevima sa Engleskom i Španijom ponovo oduševio. Naime, tinejdžer je bio jedini strelac za Palmeiras u polufinalnom okršaju plej-ofa šampionata Paulista sa Novorizontinom 1:0. 

Njegov gol bio je dovoljan za pobedu i zakazazivanje velikog derbija Sao Paula sa Santosom u finalu.

 

 

Pogodak protiv Novorizontina bio je Endrikov drugi u sedam nastupa u 2024. godini. Očigledno se mladi fudbaler pun samopouzdanja vratio iz Madrida, gde je nakon meča punog tenzija sa Španijom (3:3) dobio brojne pohvale budućih saigrača u Realu, ali i od predsednika Florentina Pereza koji mu je poručio da ga čekaju sa nestrpljenjem.

Podsetimo, Endrik će se preseliti u Real Madrid na kraju sezone, a Kraljevići su za njegov transfer izdvojili 45.000.000 evra.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike