Nejmar hoće da se vrati u Evropu! Brazilac je već kontaktirao s predsednikom svog budućeg kluba!

27.03.2024

07:04

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih napadača sveta nije se proslavio u Saudijskoj Arabiji i posle samo godinu dana gleda kako da se ponovo okuša u dobro poznatoj sredini

Nejmar hoće da se vrati u Evropu! Brazilac je već kontaktirao s predsednikom svog budućeg kluba!
Nejmar - Copyright Profimedia

Stigao je prošlog leta Nejmar u Al Hilal kao jedno od najzvučnijih pojačanja u Saudijskoj Arabiji. Ipak, nijedna strana nije dobila ni približno ono čemu se nadala, s obzirom da je Brazilac sredinom oktobra prošle godine u dresu nacionalnog tima protiv Urugvaja doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena zbog čega pauzira do kraja tekuće sezone.

I dok Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i drugovi hitaju ka šampionskoj tituli u saudijskoj Pro ligi, Nejmar navodno pokušava na sve načine da se ekspresno vrati na Stari kontinent.

Pojedini španski mediji prenose i da je Brazilac prve korake u tom pravcu već napravio, pošto je o svojim željama obavestio prvog čoveka Barselone Đozepa Bartomeua.

Priče o povratku Nejmara na „Nou Kamp“ traju od prošlog leta, a mnogi spekulišu da do transfera tada nije došlo jer je rampu spustio odlazeći trener Barselone Ćavi Ernandez.

S obzirom da će Barsu od naredne sezone voditi drugi trener, deluje da se prvi uslovi za dolazak Nejmara ostvaruju, mada ostaje pitanje na koji način bi Katalonci i Brazilac mogli da isposluju ispisnicu iz Al Hilala pošto Nejmara ugovor sa klubom iz Rijada veže do 2025. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike