Uplakanog Nejmara na nosilima izneli sa terena, prve prognoze nisu dobre! Sumnja se da su stradali ligamenti kolena! (VIDEO)

18.10.2023

09:49

0

Autor: G. F.

Brazil izgubio od Urugvaja prvi put posle 22 godine

Uplakanog Nejmara na nosilima izneli sa terena, prve prognoze nisu dobre! Sumnja se da su stradali ligamenti kolena! (VIDEO)
Teška povreda Nejmara - Copyright printscreen/twitter/Al Nassr Zone

Crn dan za fudbalsku reprezentaciju Brazila. Poraženi su od Urugvaja sa 2:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, prvi put posle 22 godine, ali je mnogo teža vest povreda Nejmara.

Saigrač Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u suzama i bolovima je na nosilima iznet sa terena. Prve prognoze su baš mračne, izgleda je reč o kidanju ukrštenih ligamenata kolena, a to podrazumeva prilično dugu pauzu.

 

 

Ono što se zna da je Nejmar na štakama napustio stadion, te da doktor brazilske reprezentacije poručuje da je još rano da bi se uspostavila tačna dijagnoza.

- Uradili smo sve testove i ponovićemo ih u rok od 24 sata. To je najvažniji period kako bismo videli kako će koleno reagovati, koliki će biti otok i šta će nam snimci pokazati. Hajde da mirno sačekamo rezultate, pa ćemo vam sve reći kada budemo imali dijagnozu - rekao je Rodrigo Lasmar.

printscreen/instagram/NeymarJr
Nejmar se oglasio posle povrede

 

Sam Nejmar nije davao izjave nakon meča, ali se oglasio na društvenim mrežama:

- Sva čas i sva slava će uvek biti tvoji, moj Gospode. Šta god da bude, ja verujem!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike