Tadić se vraća u srpski fudbal!? Vojvodina počinje pregovore sa kapitenom Orlova!

26.03.2024

20:52

0

Autor: A. Š.

Predsednik Novosađana Dragoljub Zbiljić na talasu euforije posle promocije Milana Mandarića u potpredsednika kluba najavio još veće planove

Tadić se vraća u srpski fudbal!? Vojvodina počinje pregovore sa kapitenom Orlova!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Vojvodina je spremna za potpunu renesansu. To se može zaključiti iz izjava prvog čoveka Dragoljuba Zbiljića, koji je na talasu euforije zbog dolaska Milana Mandarića na mesto potpredsednika kluba najavio podjednako veliku bombu, ali u igračkom kadru.

- Posle Milana, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem ga pozivam, koliko danas ćemo krenuti pregovore... Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89. Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Javni poziv za Dušana Tadića. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu – naglasio je Zbiljić, ne želeći da otkriva da li su sa kapitenom Orlova već obavljeni neki kontakti.

- Nećemo o tome, to sportski direktor radi. Ja ga javno pozivam, velika je želja, kao sa Milanom Mandarićem. Mi smo na svim nivoima pokriveni, potpuno finansijski stabilno, organizaciono, infrastrukturno ste videli, to je sve na visokom nivou. Jedno takvo kapitensko ime da to povede na terenu, to je sledeća želja.

Ne želi Zbiljić tu da se zaustavi, želje su i pojačanja iz liga petice.

- Prelazni rok u junu treba da bude vrlo ofanzivan, da tih četiri, pet pojačanja budu iz liga petice. Mi sa Milanom to dobijamo i krećemo od toga u junu, pogotovo u Evropi. To je naša velika želja, to je sledeći san. Ako ne uspemo sada uspećemo sledeće godine, ali ja sam siguran da to možemo i sada da ostvarimo.

Sve ovo najavljuje i ambicije za napad na sam vrh srpskog fudbala.

- Mi prvo planiramo da se vratimo među tri. Izgubili smo primat sa TSC-om, čestitam im ovom prilikom, zaista su odradili sjajan posao. Mi prvo treba da napadnemo mesto broj tri, pa dva, pa jedan. Idemo ipak ka tome, neke sezone 2025/26 gledamo kao sezonu potpune renesanse kluba. Ono što gledamo je da kada odigramo tu sezonu kako treba, da tu i ostanemo. Da ne budemo napravimo nešto i desi se nešto i opet se vratimo gde smo bili – rekao je Dragoljub Zbiljić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike