Vojvodina mašta o povratku Tadića, ambiciozni predsednik jasan: Sa njim napadamo titulu, neka bude kao Šestić

26.09.2023

13:28

1

Autor: P.K.

"Najveća želja mi je da vratim Tadića, makar na šest meseci"

Vojvodina mašta o povratku Tadića, ambiciozni predsednik jasan: Sa njim napadamo titulu, neka bude kao Šestić
Ilustracija - Copyright MN Press

Ambiciozni Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić više puta je govorio da ima visoke ciljeve za "lale", uključujući borbu za titulu prvaka Srbije do 2026. kako bi se to postiglo, cilj je izgraditi moćan tim, koji će da izazove Crvenu zvezdu, Partizan, kao i Čukarički, TSC, nove velike igrače u Superligi.

A tu je i ambiciozni Novi Pazar. Ipak, Vojvodina je bila deo razočaravajućeg leta za srpske klubove, jer nije uspela da se domogne Lige konferencija.

On je u "Pregledu kola" Arene sport otkrio kakvi su mu planovi i šta se trenutno radi

- Trenutno pregovaramo s nekim našim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga vodi razgovore s dvoje zvučnih imena koji su pre bili deo Vojvodine. Cilj nam je da dovedemo nazad dva ili tri bivša igrača, ali ne više od toga, jer želimo dati šansu i mladima.

Zbiljić planira da povrati neke od najistaknutijih igrača koji su nekad nosili dres Vojvodine. Među njima je i Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, koji je ovog leta prešao u Fenerbahče.

Kad mu ugovor istekne, imaće 36 godina, ali se smatra da će i u tim godinama biti od velike koristi za Vojvodinu koju je napustio 2010. godine. Za Vojvodinu je ubeležio ostvario 96 nastupa, postigao 27 golova i imao 17 asistencija.

-  Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale.

Da podsetimo, "lale" su ispale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, jer su od APOEL- izgubili u dvomeču. Vojvodina u Superligi posle osam kola ima skor od tri pobede, tri poraza i dva remija, uz gol-razliku 9:15.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike