Vojvodina sprema bombu koja joj je nedostajala da napadne tron! On je dasa svetskog glasa – večitima već nije svejedno!

24.03.2024

20:53

0

Novosadski Dnevnik saznaje da u kancelarije kluba sa Karađorđa stiže planetarno priznato ime u svetu fudbala

Vojvodina sprema bombu koja joj je nedostajala da napadne tron! On je dasa svetskog glasa – večitima već nije svejedno!
Milan Mandarić - Copyright Profimedia

Godinama unazad na čelu svojih voljenih klubova priželjkivali su ga navijači Crvene zvezde i Partizana, ali on je odabrao da sa jedne od čelnih funkcija u klubu ka evropskom koloseku pogura Vojvodinu.

Novosadski „Dnevnik“ saznaje da će novi potpredsednik kluba sa „Karađorđa“ postati svetski priznato ime u svetu fudbala Milan Mandarić.

Isti izvor dodaje da bi promocija nekadašnjeg vlasnika Portsmuta, Lestera i Šefild Venzdeja trebalo da usledi predstojećeg utorka na sednici Skupštine kluba, na kojoj bi na istu funkciju trebalo da bude postavljen i legendarni fudbaler „lala“ Miroslav Tanjga.

Imao je uspešni biznismen kroz istoriju nekoliko poziva da se prihvati posla u srpskom fudbalu, ali je povratak na ex-Ju prostore odlučio da napravi kroz ljubljansku Olimpiju. Nekoliko puta zvali su ga i prethodni čelnici Vojvodine, a tek je Uprava kluba na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem uspela iskusnog fudbalskog vuka da ubedi u projekat vredan njegovog angažovanja.

Biće to ujedno i Mandarićev povratak u grad svoje mladosti u kojem je, po dolasku iz rodne Like, odrastao i završio školovanje pre nego što je preko Beograda i Švajcarske stigao do SAD, gde je bio jedan od osnivača MLS lige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike