Srbija dobija i trećeg predstavnika u Saudijskoj Arabiji! Kostić širi koloniju!

23.03.2024

10:06

0

Autor: A. S.

Mitar i Sergej ga sa nestrpljenjem čekaju

Srbija dobija i trećeg predstavnika u Saudijskoj Arabiji! Kostić širi koloniju!
Filip Kostić - Copyright Profimedia

Fudbalska liga Saudijske Arabije može se pohvaliti da iz svakog prelaznog roka izlazi još jača. Brojna svetska imena, što na zalasku karijere, što onih koji su rešili samo da promene sredinu, igraju na Bliskom Istoku, a Srbija bi uskoro mogla da dobije i trećeg predstavnika.

Naime, već izvesno vreme Fiip Kostić je na meti bogatih klubova, a najistrajniji su iz Al Hilala, gde već igraju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Rođeni Kragujevčanin prošlog leta nije finiširao priču koja je odjeknula u javnosti, već se odlučio da ostane na sigurno, u Juventusu. Ali, Al Hilal ne odustaje, tačnije portugalski stručnjak Žoze Žezus.

Portugalac vidi u Kostiću rešenje za levu stranu terena, a olakšavajuća je okolnost i to što se odlično poznaje sa Milinković Savićem i Mitrovićem, koji mogu biti i dodatni tas na vagi u ovim pregovorima.

Kostiću ugovor sa Italijanima ističe na leto 2026. godine, ali Arapima to nije bitna stavka, pa bi Srbija uskoro mogla da dobije i trećeg igrača u ligi koja brzo napreduje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike